söndag, juli 18, 2010

Fixa träningsvärk innan helgen och sen varvar jag ner.

15:33

Jag har ett par väldigt lugna och nervarvande dagar. I fredags gick jag på semester ett par veckor och det ska bli skönt att slippa sitta framför en dator 7 timmar varje dag. Sen räknade jag ihop mina timmar jag har jobbat och kände mig otroligt tacksam och lycklig över att jag har suttit 7 timmar framför en dator varje dag och kommer slippa ha ekonomiångest innan CSN-bidraget kommer. Jag kan till och med gå på campet utan att behöva leva på havregrynsgröt en månad (inte för att det skulle ha hindrat mig. :P).

I fredags tränade jag med Stålmannen igen - jag hade tydligen inte skrämt iväg honom från benträning för all framtid genom att hjälpa honom att skaffa sig så hemsk träningsvärk att han knappt kunde resa sig från toaletten utan hjälp. Å andra sidan hade jag också ett helskotta med den träningsvärken, så det var rätt fair. Han uttryckte dock en viss hämndlystnad - lite mer exakt skrev han: "I will destroy you.". :P Han bestämde att vi skulle träna armar och mage, jag stod för benövningarna. Det var svettigt, jobbigt, gjorde ont och var rent ut sagt skitkul! Igår och idag har jag grym träningsvärk i armarna och skulderbladen, men inte lika illa i benen och inget alls i magen. Han däremot har apont i benen och rumpan den här veckan igen. Muhaha. :D

Fredagen avslutade jag med huvudet i lady Hickups knä, kollande på Disneyfilm. Igår åkte jag iväg och hade mysfrukost med Bus och hennes Bumby - sen åkte jag hem till mamma och pappa och åt grillade revbensspjäll. Jag har haft allvarliga cravings efter det i TVÅ VECKOR så ni kan tänka er hur gott det faktiskt var. :)

Idag har jag sovit till halv elva. Så skönt att kunna vakna-somna om - vakna- somna om så många gånger jag vill. Varit hemma hos farmor&farfar och lämnat ett lappförfrågan om de kan vattna mina blommor när jag är borta, cyklat hem cykeln, packat ihop (och glömt lite) av det jag ska ha med till Sommarstället och cyklat tillbaka till föräldrarhemmet. Nu väntar jag på Lady Hickups som ska komma hit och premiärspringa i mitt Bunketorp med mig. :)

Imorgon bär det av till Sommarstället. Hela jag längtar dit, varje fiber i kroppen vill bada i Hemsjön det första jag gör på morgonen, åka till lilla Kisa för att handla och springa längs grusvägen, springa längs det nästan igenväxta traktorspåret till Sjulen och sen tillbaka igen. Undersöka hur blåbären växer och läsa alla böcker jag packat ner. Gå på konditori i Vimmerby. Varva ner och möta mig själv den här sommaren också.

Inga kommentarer: