lördag, maj 12, 2012

Olika vinklar på en diamant.

11:41

Jag sitter på ett hotell i Malmö efter en vecka som har innehållit massa fin träning, ett VårRus som jag sprang så snabbt att jag förvånade mig själv, 3 underbara yogaklasser och ett par väldigt, väldigt trötta höfter. Mycket energi den här veckan, vilket har gjort mig glad.

Idag är det SM-finalerna i handboll och jag tror det är mitt femte eller sjätte SM. Inte illa pinkat för en 25-åring, eller hur? ;) Det är lika kul varje år och framför allt är det roligt att jag är ansvarig för en del av det. Personalansvarig för statistikerna, det låter tjusigt i mina öron minsann! Jag jobbar med bra människor och lär mig massor hela tiden - egentligen är det synd att SM bara är en gång om året, för jag tycker det här spindeln-i-nätet-arbetet är roligt!

Jag kom hit igår med pappa&spelarbussen - jag har hunnit med lite Malmöpromenerande, en teknikcheck i arenan och idag en blåsig morgonjogg. Sen har jag mest suttit på hotellrummet, druckit kaffe ur muggarna som bara var för te och piffat mig lite i omgångar - rakat benen, tagit bort nagellack, filat, polerat och målat nytt på tårna (men inte på fingrarna, för det ger jag mig katten på att då ramlar det av någon flaga under dagen!)

Det här med piff och inte piff och sådär har varit knepigt ett tag, men allt har liksom fallit på plats sen jag insåg att jag har många sidor. Det finns många olika Fummelfot - en som gillar streetstil med baggypants och keps, en som tycker om tajta jeans och linnen, en som älskar att klä sig så att varenda liten detalj matchar, en som tycker om en flickig stil med rosetter och volanger och en som älskar att klä upp sig i tajta små klänningar och högklackat. Och massa, massa fler. Det känns fint att jag har plats för alla dem nu, att alla är OK. Delar av mig som jag bejakar - det finns inget hycklande i att både älska stora jeans och små spetslinnen, som jag trodde förut. Det gör mig bara till en mer innehållsrik människa. :)

Inga kommentarer: