söndag, maj 06, 2012

Mmmmm.

13:04

Söndag. Sööööndag.
Jag har rensat bort alla måste/borde idag och det enda som är kvar är ett "vill" som är en yogaklass runt 4-tiden. Egentligen så vill jag verkligen ge mig ut på en längre springtur i det überfina majvädret, men ett obestämbart "aj?" i min höft från och till får mig att dra slutsatsen att det inte är det smartaste jag kan göra idag.

Igår var det dansshow och avslutning för terminen på Twisted. Både glad och ledsen. Det är sjukt kul att få showa loss, men det kniper i hjärtat på mig att det kommer dröja ändå till Summercampet i augusti tills jag får möjlighet att dansskola mig igen. Tills dess har jag gett mig fasen på att hålla igång och förbättra mig. Jag har tröttnat på att slacka av genom sommaren och sen känns som att jag behöver börja om lite i varje termins början. Det är roligare att fortsätta framåt.


Katten och Stor Bror är i stan - likaså kusin Sana och Persikan. Persikan gick och la sig i tid eftersom hon är här för golftävling, men vi andra fyra drog in till stan för nattbio på Bergakungen - "The Avengers". Oh, Marvel, jag har inget kritiskt tänkande när det kommer till deras filmer! Jag älskade det. Superhjältar, häftiga specialeffekter, sagofigurer och mytologi och invasion från en annan värld... plus ögongodis uppförstorat gånger mycket. What's not to like? :)

Idag har jag sovit till klockan 11, gått och handlat, plockat undan i köket med hjälp av Pappa och efter en lugn och fin frukost - gått och lagt mig i sängen igen med datorn på magen. I-n-g-e-n-t-in-g tänker jag göra - bara slappa, slösurfa och kanske ta mig ner och ut på altanen för att lapa lite sol. Mmmm.

Inga kommentarer: