torsdag, april 26, 2012

11 frågor.

Jag blev utmanad av Bella för ett tag sen, och som en paus i allt vad söka jobb innebär så tänker jag ta mig en lekstund med frågorna som hon hittade på! Hela utmaningen går ut på att varje utmanad person svarar på de 11 frågorna och väljer sedan 11 nya människor att utmana - fast med 11 nya frågor den här gången! de nya frågorna hittar du på efter eget huvud!

Problemet är att jag inte läser så många bloggar att jag kan utmana fler, utan de jag läser, de har Be redan utmanat också.^^
Men, icke desto mindre - här kommer mina svar!


Vad älskar du hos dig själv?
OJ. Mycket! Mina axlar. Att jag ofta lägger huvudet på sned när jag väntar på ett svar. Att mitt hår är som en lejonman och blir solblekt. Att jag är barnslig och modig.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja. Min romantiska sida hävdar bestämt att vissa människor helt enkelt passar ihop.

Vilka fem kända personer skulle du vilja att festa med?
Petter. Jillian Michaels och Bob Harper. Martin Stenmarck. Therese Alshammar.

Var och vem är du om fem år?
Om fem år jobbar jag deltid som personlig tränare och massör och resten av min tid spenderar jag i min lilla affär som säljer knäckebröd och annat som passar in där. Jag är mer säker i mig själv och på mitt eget värde och omger mig med människor som älskar mig och ger massa bra energi. Ibland dansuppträder jag. Och så har jag varit på besök i New York! =D

Vilket är ditt favoritord?
Jag har tänkt och tänkt, men det finns så många! Spontant så älskar jag ordet "smooth", för det ligger så mjukt i munnen och känns precis som det betyder. Annars gillar jag plötsliga ord, som knopp och vips!

Vad är du mest stolt över?
Att jag vågade erkänna för mig själv och mina närmaste att jag hade ätstörningar och ta itu med det.

Vilket är ditt roligaste minne?
Alla somrar jag har spenderat på Sommarstället med min familj.

Kallar du dig feminist, varför/varför inte?
Ja... men jag vet faktiskt inte varför. För mig är det en självklarhet att tycka att män och kvinnor ska ha lika rättigheter och skyldigheter och "feminist" är det vedertagna namnet i samhället för en person som tycker så... så då är jag väl feminist då.

Vad ser du fram emot mest det här året?
Att få jobb och en stabil ekonomi så jag kan åka på besök till Malaysia.

Vad ville du bli när du var liten?
Handbollsproffs.

Vilken är din favoritplats?
Sommarstället. Bästa platsen på jorden. <3

Inga kommentarer: