söndag, april 01, 2012

High life.

11:48

The sweet sensation av helg. Mycket händer i veckorna - inte mycket utöver det vanliga, men jag är inne i en förändringsprocess. Det är mycket tänk och mycket tänka om. Det känns väldigt positivt, för jag känner att jag har mer energi nu i mitt vardagsliv än jag hade för bara ett par veckor sen. Jag tror jag gillar förändring.

Igår firade vi Smörgåsen med födelsdagsmiddag och sen öl på Ölrepubliken. 1,5 öl och jag var lite yr i bollen när jag hoppade av tåget och gick till Föräldrarhemmet. Det är lustigt hur det alltid är väldigt lockande att sätta sig och dela med sig av sina tankar när en är onykter - men jag drack två glas vatten, slösurfade lite och sen gick jag och la mig. Ute var det minusgrader, jag hade varit lördagsfin i klänning och högklackat och byltade på mig två tröjor och ett par ulliga strumpor innan jag gick och la mig under täcke med en filt över. Fy katten vad jag frös innan jag fick upp värmen... men sen somnade jag som en stock.

Idag har mest varit lugnsamhet och pyssel. Långsam söndagsfrukost. Bloggat. Tvättat. Bakat. Jag har inga tider att passa idag och det är fantastiskt skönt. Det jag behöver få gjort håller jag så sakteligen på att fixa och sen är det bara high life resten av söndagen som gäller! :)

2 kommentarer:

Lisa H sa...

Hej! Hittade hit via Upp&hoppa och ville bara säga att du har en fin blogg! Hoppas du har en perfekt påskhelg!

Fummelfot sa...

Åh, tusen tack! Hoppas du har en fin helg du med! :)