torsdag, april 19, 2012

Framåt.

13:24

Igår var jag trött. Idag är jag också trött - dessutom med träningsvärk i baksida ben och vader så att jag vill grimasera lite varje gång jag tar ett första steg efter att ha suttit ner en stund.

Annars känner jag mig rätt positiv och lätt till sinnes. Jag har mycket energi och det känns fint - det känns som det som händer det ska hända där jag är just nu i livet. Jag letar jobb och skriver ansökningar och när jag tittar på mina personliga brev så vill jag anställa mig själv. Samtidigt så nej, det är inte roligt att leva på en ekonomisk kant. Katten (som snart kommer hem igen från Malaysia, woho!) berättade att hon hade köpt massa presenter till mig - hörlurar, t-shirt, hudprodukter - och jag började nästan lipa för att jag blev så glad. Jag köper inte så mycket grejer och inte särskilt ofta heller, men det är TRÅKIGT att känna att jag inte ens kan köpa en ny tröja, för då spricker min budget. Att inte kunna unna mig saker, fast jag verkligen vill ha dem, det skapar känslan av inte riktigt räcka till. Sen kommer Katten och berättar att hon tänker hälla en drös presenter över mig. Ytligt? Det måhända, men jag känner mig bortskämd på ett kärleksfullt och bra sätt.

Annars så går livet sin gilla gång. Sova, äta, träna, leta jobb, träffa familj och vänner, äta lite mer och så sova igen. Idag har jag skrivit tre ansökningar och väntar mest på att få en second opinion från Ma&Pa innan jag skickar iväg dem. Jag ska skriva ut en drös med CV:s och gå ner på stan en sväng också - fast jag tror inte det blir idag. Jag har lust att ställa mig i köket och baka och dona, men vet inte riktigt vad. Suger på den karamellen.

Nej, nu tror jag att jag ska ta mig en powernap!

1 kommentar:

Fröken Bella sa...

Jag har utmanat dig på min blogg och blir jätteglad om du vill svara =)

http://frokenbella.se/bloggutmaning/