fredag, mars 09, 2012

Omplanering.

10:58

Jag kände mig verkligen personligt förolämpad i onsdags när jag slutade jobbet, gick ut och möttes av en rakbladsvass vind blandad med snö. SNÖ. IGEN. Jag muttrade alla fula ord jag kunde (och några nya jag uppfann) om och om igen hela 15-minuters-promenaden till stationen. Tack och lov verkar det smälta undan så sakteligen redan.

Hade jag gjort som jag planerade igår hade jag förmodligen tränat färdigt vid det här laget - men eftersom jag sitter och skriver så nej. Idag är det ledig fredag och jag känner varken lust eller anledning att skynda mig.

Jag har lite svårt att styra upp mitt träningspass idag - jag varken vet vad jag vill eller kan syssla med. Det är så mycket som är gå på känn, jag vet inte riktigt hur mycket hälsenan tål och vill inte överdriva något. Dessutom har jag en helt galen träningsvärk i vaderna efter min barfotalöpning i tisdags morse. Igår var en pina - trött, tung kropp som hade varit ytterst tacksam för att bara ligga still i soffan och möjligtvis vallas på en stillsam promenad. Dessvärre stod det både HLR-kurs och jobb på schemat, så det gick inte... men jäklar vad skönt det var att gå och lägga mig på kvällen!

Jag skickade iväg min mixer/matberedare på lagning i måndags, efter att ha dragit på det i 3 månader. ENORM psykisk lättnad (och fysisk, eftersom jag fick släpa den förbannade apparaten i en stor låda till affären - 20 minuters promenad med en otymplig låda under armen)! Det har gnagt som katten, men nu är det över. Samma lättnad i mindre skala när jag sydde ihop de trasiga tumhandtagen på jackan. Idag ska jag göra två andra såna grejer - gå till blodcentralen och ta blodprover för att kolla att jag är OK och gå till ett massageställe jag blivit rekommenderat. Jag bestämde när jag blev fast anställd att jag skulle lägga lite pengar varje månad till att ta extra hand om mig själv och massage är något jag verkligen vill göra - jag har bara inte fått tummen ur att hitta ett bra ställe att börja gå till. Men, nu har jag blivit rekommenderad av två på jobbet och ska pröva på. Hoppas på positivt resultat! :)

Inga kommentarer: