torsdag, mars 01, 2012

Ibland är det bra att bli sjuk.

11:35

Förra veckan var Veckan Från Helvetet. Allt som kunde gadda ihop sig mot mig gjorde det - vädret, kollektivtrafiken, krossat porslin, inflammation i hälsenan, jag glömde massa saker, en vän fick en otrevlig nyhet och det strulade till tusen med ett extra-inhopp jag skulle göra på en annan av jobbets gym. Klockan 12.30. på lördag var arbetsveckan ÄNTLIGEN slut. Jag firade med att åka och träna innan jag drog hem till Föräldrarhemmet och byggde semlor och kollade på film med finaste Stor Bror. Sen blev det söndag och jag blev dundersjuk. Ont i huvudet, ont i hela kroppen, ont i magen så jag knappt fick ner någon mat.

Måndagen spenderade jag raklång i soffan hemma hos mamma och pappa. Tisdagen var aningens bättre och onsdagen var jag nästan mitt vanliga jag, bara lite tröttare. Nu är det torsdag och jag är fit for fight igen.

Det är skönt att vara frisk igen, men på sätt och vis var det också skönt att må så dåligt att jag inte kunde göra något annat än att ligga still i två dagar. Min kropp är bra på att säga stopp när den inte orkar mer och Veckan Från Helvetet tog död på alla energireserver som jag hade. Därför är det skönt att det är helg snart igen och jag kan ladda batterierna på riktigt.

Inga kommentarer: