fredag, februari 10, 2012

En guldkant.

18:47

Kul info - jag har klagat på att Lady Hickups har varit dåligt på att uppdatera sin blogg, men själv har jag inte skrivit något på över en vecka. Det luktar lite hyckleri, minsann!

Dansen har början (det har jag redan sagt va?), det är roligt och svårt och utmanande och allra, allra mest helt fantastiskt. Gabby var gräsänka förra helgen och jag hade lovat henne att gå ut och så drog vi med oss Lady Hickups i fallet. Gabby var pepp, vi andra var trötta, men från att ha suttit hemma och övervägt att ens gå ut alls, så dansade vi på Nef nästan till stängning och sen hade vi efterfest hos mig tills klockan var 6 på morgon. Vi var lika förvånade över oss själva alla tre (eftersom vi vanligtvis tillhör kategorin somna-i-soffan-klocka-22), men det var helt galen och superkul kväll! Lets do it again sometime soon! <3

Jag jobbar och jobbar. Det är ganska stilje på statistikjobbet, men livet går sin gilla gång på Curves. Jag växer in i min roll där, det känns fint. Speciellt bra att få kontinuerlig feedback av Chefen.

Dessa dagar jobbar jag på min livslust. Att göra saker jag har lust med och inte skuldbelägga eller tänka så mycket över det. Bara göra, liksom. När jag kom hem i måndags kväll kände jag "Nej, jag vill nog helst baka och sen sitta uppe och äta havrekakor ett tag." så det gjorde jag. Jag var bra trött på tisdagsmorgonen, men det var sååå värt det. Igår kväll åt jag upp den sista Tobleroneparfaitin ur mamma och pappas frys och imorse bakade jag nattjästa baguetter och sprang. Det har blivit mycket kakor och sött denna veckan - för att jag har lust att äta det just nu. Det ger mig något, en njutning, en guldkant i vardagen. Jag får blodsockerdippar, en orolig mage och känner mig rätt svullen i kroppen, men det spelar ingen roll nu. Jag vet inte riktigt varför, men det känns som det liksom har klickat, som att jag förstår att det är jag som bestämmer. Det är en väldigt lugn och trygg känsla. En kaka till, tja, varför inte?

Sen har jag tränat ordentligt i veckan. Det är bara enkel och logisk matematik - om jag äter mer sött, måste jag träna mer. Eller, måste och måste, jag vill träna mer för att jag vill inte att kroppen ska må alltför dåligt av att sockerchockas till och från. Nike hade en bra reklam för två-tre år sen: "I run because I love cookies". Jepp. Ikväll är hela kroppen trött och full av träningsvärk lite här och där. Jag känner mig nöjd. Under veckans gång har jag bakat havrekakor, brownie, småkakor och baguetter. En bra och rolig matvecka!

Idag har jag dragit till Staden Ingen Behövde för att leka med och skämma bort Storbror och i samma veva gå på inflyttningsfest och träffa Coffestain-folket, speciellt Ljuden. Det var väl själva fan att den killen inte kan bli fulare mellan gångerna! Ikväll är det pizzakväll... om jag någonsin får Stor Bror att gå från kontoret. ^^

Inga kommentarer: