lördag, mars 10, 2012

Det blir nog en himla bra kväll.

15:22

Min trötthet eskalerade väldigt fort igår kväll - när jag styrde kosan mot Bu& Bumby var det knappt jag orkade sätta ena foten framför den andra. Efter lite kramar, en kopp te och så åt vi upp mina muffins, så hade lite av energin återvänt, men OJ vad slut min kropp var igår. När jag gick och la mig på kvällen önskade jag bara "Snälla, snälla, låt mig sova länge imorgon och FÖR EN GÅNGS SKULL inte vakna klockan halv nio." Jag vet inte om det var mitt intensiva bönearbete som gjorde susen eller om det bara är det faktum att jag känner mig väldigt trygg och lugn hemma hos dem, men jag sov och vaknade och sov och vaknade och när jag äntligen kände att jag orkade gå upp var klockan efter 11. Så skönt!


Jag fick ny&hemlagad müsli till frukost, med ostmacka och svart te. Det är sällan jag blir ompysslad och gjorde frukost åt på morgonen - jag älskar det och njuter till tusen varje sekund. Inbäddad i en liten bubbla av kärlek.


Kroppen mår inte alls lika energilöst idag, så jag efter att ha sagt tack&hej till Bus&Bumby gick jag hem till mamma och pappa och frågade om de hade lust att hänga med ut och springa en sväng? Eller kanske bara gå en promenad? Träna med mamma&pappa är något av det bästa som finns - umgås, prata och vara aktiva tillsammans är en superkombo. De drog av 2,5:an, jag svängde av in på 3,5:an och nu kommer jag få helvetisk träningsvärk i vaderna igen. Fortfarande inte ont i hälsenan. Hurra!

Ikväll ska jag på finhäng med Extrabror som fyller år om en vecka. Det blir mat och prat och en hel del andra människor och jag misstänker att det blir en himla bra kväll!

Inga kommentarer: