tisdag, december 20, 2011

Träningsglädje.

10:46

I lördags vaknade jag och min löparlust samtidigt, så jag bakade ut mina vörtbullar att jäsa under tiden jag skulle vara ute, snörade på mig löparskorna och sprang en lugn och fin runda Safjället runt. Mycket puls för vad som kändes som liten ansträngning, men så är det träningspassen direkt efter en förkylning – bra mycket jobbigare än vanligt. Det vet jag om, inget att bli sur på. Passade istället på att njuta av den kalla luften och att vara så pass frisk att jag kunde vara ute och springa alls, till skillnad från i början av veckan. Sen kom jag hem och hade en riktigt kick-ass myssöndagsfrukost med nybakt bröd, yoghurt, granatäpplekärnor, grapefrukt och rostade hasselnötter. Om nom nom.

Igår hade jag lekstuga på SATS gym i Kompassen – efter att ha haft gymlängtan i typ två veckor kom jag äntligen iväg. Bortsett från att jag glömde mina skor (och halkade omkring i strumplästen och kände mig som en annan nybörjare) så var det riktigt, riktigt roligt. Jag gick från skivstång till skivstång till hantlar och latsmaskin och så lite bollövningar och plankan på det. Frivändningar alltså. Så jäkla roligt och svårt! Jag fick minsann känna på att jag är bra ringrostig när det gäller den övningen och dängde stången fler än en gång på både smalben och nyckelben. Aouch. Förhoppningsvis kan jag dra med pappa eller Bus någon gång i mellandagarna och rätta till mig.

Efteråt var jag sådär skönt genomkörd i musklerna. Idag är jag sådär lite småstel och har träningsvärk lite varstans, men ingen sånt där hemskt herregud-jag-vill-aldrig-mer-röra-mig-träningsvärk. Jag funderade igår på det här med att träna för PT. Det hade varit himla kul alltså – det gäller ju bara att hitta någon som jag klickar med.


Annars berättade farmor att hon hade satt in min lön på mitt konto nu. Det bästa i den historien är att det är mer än ett CSN-bidrag OCH jag har fortfarande inte fått min lön från Curves. Jag vet, jag vet. Pengar gör ingen lycklig. Yada yada yada– jag är ingen fattig student länge! Hurra!

Inga kommentarer: