onsdag, december 14, 2011

Ganska långt ifrån solsken.

15:34

För tillfället är mitt humör en stadigt nedåtgående trend och har så varit sen jag vaknade typ klockan tre och inte kunde sova mer. Eller jo, jag tror jag lyckades slumra till vid 6-tiden. Mellan klockan 2 och 3 och mellan klockan 6 och 07:40 har jag alltså sovit. Typ 2,5 timme. Jag är bitter och trött, men inte kroppsligt utan bara sådär virrigt borta i huvudet så jag glömmer saker och inte riktigt kan tänka. Dessutom fortfarande kliande hals, kliande ögon, nysningar och hela huvudet täppt.

OCH - jag vill träna. Jag har inte tränat sen i söndags och tre dagars sitta still gör att det kryper i kroppen på mig. Jag känner mig obekväm, jag trivs inte med att inte få röra på mig. Jag vill svettas! Ganska långt ifrån mitt sedvanliga solskenshumör.

Tror dock inte att det finns något som gör mig så motiverad att äta bra som när jag är sjuk. Det är lite "Haha, jag ska DÖDA min förkylning med grönsaker!" över min mat dessa dagar. Sallad, broccoli, tomater, quinoa, avokado, havregryn, spirulina och spenat. In your face, förkylningen (hoppas jag)!

Har tråkigt. Kökspysslar. Bakat bröd på en höft som blev så grovt att jag kommer älska det själv, men inte våga bjuda på för jag tror inte att någon annan än jag gillar så grova bröd. Gör matlådor och provar nya recept. Snyter mig för tusende gången och undrar för samma gång i ordningen varför det aldrig tar slut på snor. Imorgon är det matbloggardejt som jag ser jättemycket fram emot. Frågan är - sova en stund nu och riskera att inte kunna somna ikväll - eller försöka hålla mig vaken?

Inga kommentarer: