torsdag, oktober 20, 2011

Sämre och bättre.

16:03

Min lördag var helt galen, inser jag nu i efterhand.
Ölfredag och uppe sent.
Springa till Bondens Marknad (långt och intervaller).
Flytthjälp från 17-22.30 inkluderande minst TUSEN trappor.
Utgång och dans seeent med Stor bror och Harta på lördagkväll. Jag ringde faktiskt till Bror när vi körde sista flyttlasset för att säga att jag inte pallade med... men han lät så otroligt besviken och ledsen. Det slutade med att jag först skällde ut honom för att han inte bara blev sur på mig för att jag ville banga, sen suckade, lovade att dricka kaffe och komma med ändå.

Jag förstår fortfarande inte hur jag hade energi till söndagens vogueingklass, men summa summarum så var jag HELT förstörd i söndags kväll... och i måndags. Tisdagen var lite bättre, men det var först igår som jag verkligen kände att mina livsandar hade återkommit. Sömn är verkligen bra grejer.

Något som inte alls har blivit bättre är mitt knä. Det var ytterst ledset efter att ha sprungit med tunga saker upp och nerför trappor och har inte blivit så mycket bättre alls. Det är samma onda som jag hade i början av sommaren och gick till sjukgymnast för - det har inte blivit så mycket bättre, trots ihärdigt rehab:ande. Vad fan? Det har inte blivit någon löpning alls och knappt någon dans denna veckan. Känns inte alls bra.

Vad som känns bra är att vara i Staden Som Ingen Behövde och hälsa på Stor Bror och Harta. Igår hade jag dessutom bokat in mig på massage på Axelsons och det var riktigt bra. Kroppen reagerade på det därefter - den liksom stängde sakta ner verksamheten och när klockan var nio hade jag en dundrande huvudvärk och var utslagen som efter ett ordentligt träningspass. Idag, efter en sovmorgon och lite morgonyoga, känns det helt OK igen. Vi ska på dansklass ikväll och det ska bli suuuuperkul. :)

Inga kommentarer: