fredag, oktober 21, 2011

Obalans.

15:32

Hela min dag känns obalanserad. Det är en ytterst dum kombination av ledset knä som har hållt mig från både löpning och dans och för mycket kvällsmat igår. Jag känner mig som en boll och får tankar om att inte vilja äta alls. Jävla dumheter, det är vad det är. Jag pratade med Harta, jag ringde mamma. Jag känner mig fortfarande som en boll, men det ligger ändå något väldigt läkande och lugnande i att dela med sig av det jobbiga. Det här kommer att gå över också.

Igår dansade jag med Stor Bror och Harta på deras dansskola. Det var inte som Twisted, men helt OK. Sen lovade jag Harta att öva på min tutting och vinklar och hon lovade att öva på sitt groove. Jag pratade till och med med hon som höll klassen och frågade om jag fick ha workshop där någon gång. Sen hade vi lite dansar-bond:ing och förhoppningsvis blir det något kul av det här. Heja initiativ!

Imorse tog jag mig av första passet i Vägen mot vinterform som kommit till på idé av Sara, för att stärka alla skid/snowboardåkarben innan skidsäsongen. Wow, det var länge sen jag utförde någon mer fokuserad styrketräning mer än bara 15 minuter efter löpning/dans. Det brände rejält i benen och jag svor rätt bra sista varvet, men efteråt kände jag mig väldigt nöjd... om än rätt darrig i knäna. Vi får väl se hur illa det har blivit till imorgon. :P

Ikväll ska jag statistikjobba. Igen. På samma ställe lyckligtvis, så det kommer vara bra folk och positiv vibb. Hepp!

Inga kommentarer: