onsdag, oktober 26, 2011

Lyckorus!

21:22

Jag har inte vågat skriva att jag skulle på arbetsintervju förra onsdagen av rädsla för att jinxa. Jag vågade definitivt inte skriva att jag blev uppringd och ombedd att komma på en till intervju i måndags. I tisdags var jag där, nervös, pepp och förväntansfull. Med hela min kropp försökte jag signalera: "JAG VILL HA DET HÄR JOBBET! NI VILL HA MIG! JAG ÄR BÄST!" och på något galet, otroligt, underbart sätt måste det ha funkat, för jag fick jobbet.
Vänta, jag måste skriva det igen.
Jag Fick Jobbet.
Jagfickjobbetjagfickjobbetjagfickjobbet!

Det är helt sjukt och overkligt! Jag kommer att jobba med något jag vill, något jag brinner för och tycker är roligt. Det är en halvtidstjänst, så jag kommer dessutom ha tid att fortsätta jobba lite då och då hos pappa och farfar. Det bästa av två världar. Jag har varit ett solsken ända sen jag gick ut genom dörren från mina nya arbetsplats igår. Jag börjar på måndag förresten.

Jag är så glad och mår så bra och vill bara krama hela världen!

Annars har jag dansat och i tisdags avrundade jag kvällen med att spela in mamma och pappas låt som jag skrev till dem i födelsedagspresent, hemma hos DJ Tim. Så lätt att samarbeta med och jag är så otroligt nöjd och stolt över resultatet... för att inte tala om vad mamma och pappa är. De la in min låt som ringsignal på sina telefoner. Mallig. :)

Idag harjag sprungit backintervaller, varannan med stavar, med Lady Hickups. Det var jobbigt som fan och jättekul. Hon är ett av de bästa springsällskapen som jag kan ha. Löpningen är också kul nu - det är bara på lust och skoj och ingen prestation alls någonstans. Jag vet att jag kan bli mycket bättre om jag planerar och strukturerar min träning lite... men jag vill inte. Jag är fullt nöjd med att slöspringa mina rundor och bara ha skoj. I dansen däremot lägger jag just nu lite mer fokus på att förbättra mig - men jag gör det med försiktigthet. Det kan lätt slå över till allvar och det vill jag inte. Jag vill bara ha skoj!

Jag längtar efter helgen - då är det storkalas för CoffeeStainStudios i Staden Som Ingen Behövde and I'm sooo gonna be there!

3 kommentarer:

Fröken Bella sa...

Tusen grattis! :-)

felicia sa...

meeeeen .. vad är de för jobb då??? nyfiken ju :D

Fummelfot sa...

Bella - Tack! :)
Felicia - jag ska jobba på ett gym som heter Curves. De har liksom ett helhetskoncept som bygger på 30 minuters cirkelträning 3 ggr i veckan, kostkurs och uppföljning. Precis så jag vill jobba! :D