onsdag, oktober 05, 2011

Lite uppåt.

13:37

Jag har varit riktigt låg några dagar - sådär så jag liksom inte orkar med allt. Det har legat en klump i magen som inte har gått bort trots att jag kramat pappa extra. Blir vrålförbannad för saker som ramlar i golvet, att jobba hela veckan har känts som ett jättehögt berg av jobbighet. Jag har drömt konstiga saker och vaknat med en känsla av att inte ha sovit klart.

Idag har det vänt, i alla fall delvis.
Jag fick peppsms av Lady Hickups igår. Jag stack ut och sprang efter jobbet. I vanliga fall är stormblåst och småregn inte alls något favoritväder, men igår var vädret ute precis som jag kände mig inuti. Humöret kändes som ett oväder och det var outsägligt skönt att bara få springa och springa och springa. Klumpen i magen blev mindre och mindre. Hemma fys:ade och stretchade jag på hallmattan, innan jag bestämde mig för att strunta i tisdagsklassen för Groovy och istället träna hemma. Egentid. Det kändes bra. Sen duschade jag, åt kvällsmat och bjöd in mig själv på kvällste hos Lady Hickups. Mycket bättre magkänsla när jag gick hem.

Jag vet egentligen precis vad som fått humöret att flippa åt fel håll - socker, en arbetslördag och sömn på "fel" timmar. Jag vill gärna mycket, men kroppen och framför allt huvudet orkar inte så mycket. Jag håller fortfarande på och lär mig det den hårda vägen - på vissa områden är jag inte så übermensch som jag gärna vill tro. Ta hand om dig Fummelfot.


Bus&Bumby är påväg hem. <3

Inga kommentarer: