måndag, oktober 03, 2011

Låg.

22:43

Den här helgen var en sån helg där jag inte alls kunde göra så lite som jag egentligen ville - lördagen spenderades i en buss fram och tillbaka och i Örebro. Jag är lite kluven till det där. Å ena sidan är det superkul att åka runt till olika klubbar med statistiken, knyta nya kontakter och köra matcher. Dessutom är det betalt. Å andra sidan avskyr jag att behöva ägna helgerna åt något, istället för att bara chilla runt i två dagar, sova massor och göra saker bara för att det är kul. Att Katten och Stor Bror var i stan och jag missade en hel dag med dem gjorde inte känslodilemmat lättare.

Statistiken gick bra. Bussresan gick OK. Jag sov massor på vägen dit, tittade på film och läste lite halvhjärtat på vägen hem. Hemma hade Katten lagat sjukt god mat som vi stoppade i oss innan vi åkte till Frölunda med en GPS som jävlades med oss innan vi hittade till jamet. Sen dansade vi oss svettiga innan vi åkte hem igen.

Idag har jag jobbat från 9 till 21.
Dålig dag. Dålig kväll.
Det finns tusen saker jag skulle kunna skriva, men den allra mest överväldigande känslan just nu är jag är låg, känner mig ensammast i hela världen och bara längtar som fan efter någon att krypa ner bredvid och gosa med.

Inga kommentarer: