tisdag, september 06, 2011

Tisdagslivet.

14:32

Igår var det måndag och jag fick inte alls dansa, för min hals slemmade långsamt igen under dagen och när klockan var 17 var det bara att acceptera fakta och gå hem för att kurera mig istället för att styra kosan till Twisted. Visst hade jag kunnat gå dit ändå... och smitta ner andra. Nej. Twisted är kvar, som tur är, när jag blir frisk. :)

Jag gjorde det bästa jag kunde av kvällen och hade en session i köket istället - det var roligt och allt luktade jättegott när jag skulle gå och sova. Nu har jag en enorm hög med disk i diskhon som jag glatt ignorerade både igår och imorse.

Efter jobbet fick jag äntligen tummen ur och lämnade in mina hallen-bilder för framkallning. Min hall börjar se ut som jag vill nu. Tusen (OK, inte tusen men många) kepsar, New York-mattan på golvet, CD-skivor på väggen... och nu är det basically bara stadsbilderna som ska upp på skåpen, så är jag klar sen! Ja, och byta handtag på toadörr och köksdörr... men det är inte riktigt hallen. Åh, ni skulle se bilderna! En har Smörgåsen tagit, på New York. En har Mr. tagit och är på Västerås. Sista är från Olja och är på Göteborg. Jag älskar dem, de är otroligt fina. Någon gång i framtiden ska jag dessutom ha en bild på mina egna hoods i hallen, men den bilden finns bara i mitt huvud än så länge.

Efter hallen ska jag banne mig ta tag i köket och de sjukhusful-gula luckorna med ännu fulare handtag och knoppar. Jag börjar seriöst överväga att faktiskt lämna in dem hos någon och få dem målade - det lär förmodligen bli dyrare än att göra det själv, men då blir det garanterat bra och gjort. Dessutom kan jag passa på att måla skåpsmellanrummen under tiden luckorna är borta. Hmm. Jag tror precis jag bestämde mig för att göra så. Ragga målare, alltså.

Mysbesök hos Gabs ikväll. Prataprataprata som vanligt - jag berättade om min helg och hon berättade om huset och jaktträff. Hon och Smörgåsen har slitit arslet av sig hela sommaren och inflyttningen sker 1 oktober. Det känns helt magiskt. Wow. Jag börjar fundera på bra inflyttningspresent nu.

Inga kommentarer: