torsdag, september 08, 2011

Fail.

09:24

Jag är mycket för plåster-metoden. Hellre fort och jävligt ont, än utdraget och lite svidande då och då. Därför sitter jag och önskar att jag var rejält magsjuk i två dagar istället för evighetsförkyld. OK, så 4 dagar kanske inte är en evighet, men efter 6 dagar utan träning är det så det känns. Det värsta är de där dumma småsakerna som bara stör - som att det kliar I halsen och att huden runt ögonen och händerna blir läskigt torr/a. Jag tycker inte om att känna mig gnällig.

Igår hade jag matlagningssession inplanerad med mig själv, men efter en vindpinad och småstormig promenad runt Safjället med Lady Hickups och påföljande kopp te hemma i hennes soffa trygga vrå, hade all matlagningslust runnit (blåst?) av mig. Det enda jag hade lust med var att göra en brownie och dansa omkring i köket till Beyoncé i mjukisbyxor. Jepp, där har ni min onsdagskväll.

Dagens craving - dansa. springa. TRÄNA FFS!
Promenader. Jag får nöjda mig med att promenera. Det är ungefär som att äta spaghetti med ketchup efter att ha varit på semester i Italien. Totalt fail.

Inga kommentarer: