söndag, september 04, 2011

Klockan natten.

23:46

Hemma igen. Tågtiden är precis så lång att jag hinner läsa lite, lyssna på lite musik och stirra ut genom fönstret en stund och sen är jag framme. När jag åkte hem med bussen började det regna - jag antar att det är Göteborgs sätt att hälsa mig välkommen hem.

Jag är fortfarande harmoniskt lugn och glad. Sushi var tanken innan jag skulle hem, men det var söndagsstängt och det blev kinesiskt istället. Sjukt gott. Vi satt och plockade av varandras tallrikar och jag tycker så mycket om de var för sig, men ännu lite mer när de är ihop, för att de tycker om varandra så det lyser om dem. Det är typ 1+1=3 på den.

Klockan är natten och jag kommer säkert traggla mig igenom en hög med tankar innan jag lyckas somna. Det river i min hals och jag tror att umgänget med tre fina människor som alla är lite småsjuka kommer att stå mig dyrt inom den närmaste tiden. Shit happens. Det blåser kallt på en armen från fönstret och luktar regnig sensommarnatt. Såna här kvällar är magi med sin blöta, doftande asfalt och orangea gatlampor. Imorgon börjar veckan om igen och jag ska dansa.

1 kommentar:

Mamma sa...

Jag vet precis hur det känns: 1+1=3 <3