fredag, september 09, 2011

Slutfläng för idag.

23:20

Jag tillhör skaran av människor som blir mer eller mindre knäpp om jag inte får röra på mig regelbundet. En gång när jag fortfarande spelade handboll och hade en överbelastningsskada i höften fick jag totalt träningsförbud i en vecka. Efter att veckan hade gått och jag fick träna, ringde jag glädjestrålande till mamma och utbrast: "NU har jag tränat!" och mamma suckade, från djupet av tårna: "Åh, tack gode gud!" Jag blir Bitchen Från Helvetet när jag måste sitta still.

Så jag går till jobbet (farm&farfs hus) varje dag. Nästan varje morgon tycker de jag är duktig som går. De tycker jag är duktig som springer och har mig också. Men det är det jag måste göra för att hålla mig vid mina sinnens fulla bruk när jag spenderar typ 8 timmar framför en dator varje dag. Det kliar i benen och spritter i kroppen. Idag är jag frisk nog för att springa igen. Hej Safjället! Löptur efter jobbet, en lite lugn halvtimme som mjukstart. Hallelujamoment.

Samhällsgeneraliserande - det är duktigt att göra sånt som en inte behöver, men borde, typ träna. Men det finns andra saker jag behöver bli duktig på, för att ta hand om mig själv. Så, ikväll har jag varit duktig och bara varit hemma. Gjort skoj saker. Jag fick en impuls att åka hem till Föräldrarhemmet, men en liten röst inom mig sa: "MEN SLUTA FLÄNG OMKRING HELA TIDEN!", så jag gick hem och hade en dejt med mitt badkar istället. Läste ut en bok. Stökade ner i köket med ett nytt recept. Kopplade in hörlurarna, drog på ett beat och tränade rap.

Imorgon flänger jag iväg, först på jobb och sen till Staden Ingen Behövde. Jo, just det ja, jag har oroat mig lite i onödan också. När jag var klar med det kom jag ihåg igen att jag måste försöka lita på att folk och att de säger ifrån. Lättare än det låter, men hey, tillit är sällan enkelt.

Godnatt.

Inga kommentarer: