söndag, september 11, 2011

Halv helg.

13:38

På sätt och vis har jag bara fått en halv helg - jag och farfar åkte till viktigt lördagsmöte för att visa det nya statistikprogrammet som pappa jobbar arslet av med att hinna få färdigt. Så istället för att sova så länge jag ville på lördagsmorgonen väckte klockan mig nio och jag konstaterade att jag verkligen inte tycker om att ha "måsten" att göra på helgerna. Shit happens. Tur att det inte är varje helg (när jag skrev de orden inser jag att jag har/kommer ha jobbat minst en helgdag de senaste två och kommande helgen. Geez.). Jag önskar att det hade gått lika smidigt som förra helgen, men det hoppade upp en fet bugg mitt i allting och jag är inte teknikern, jag är den som sköter programmet praktiskt. Stressnivån flög i taket och jag började kallsvettas... men det gick bra ändå. Mycket frågor, men det kommer bli bra.

Jag har en favorit i repris och sitter i Stor Brors lägenhet en söndagsförmiddag igen och bara mår bra. Efter mötet hoppade jag på första bästa tåg till Staden Ingen Behövde och tanken var väl att vi skulle ut och göra stan osäker, men det slutade med sushi, lyxshake från Max och "Yrrol" i soffan. Awesomeness.

Jag vaknade på riktigt vid 11, drog på mig löparkläder och skor och började dagen med en runners high-löptur. Runt 3-tiden drar jag mig hem igen för en efterlängtad vougeingklass och en fortsatt chill söndag. Woop woop. :)

Inga kommentarer: