tisdag, september 27, 2011

Skriva lite strunt.

18:44

Det känns som det har hänt hur mycket som helst och att jag har tusen saker att skriva om. Den mest överhängande känslan just nu är helt enkelt trötthet. Någonstans under den finns det en lust att ställa mig i min hall och träna vogueing - jag ska. Snart. Först ska jag sitta här och skriva lite strunt.

Min förra vecka var uppstressad, omtumlande och i slutändan väldigt bra. Jag var i Staden Ingen Behövde, bakade pizza, kanelbullar och finhängde. På fredagen åkte Harta, Stor Bror och jag till Sommarstället och sammanstrålade med familj och släkt. Jag åt för mycket ostkaka och fick sockerchock och ont i huvudet. Det var två kvällar med magiskt stjärnklar himmel och en natt med 12 timmars sömn. Vi lyfte upp bryggan och jag begav mig rätt ut i skogen för att andas lite och kom tillbaka lugn, svettig och med väldigt mycket svamp.

Jag har börjat läsa "Matrevolutionen" och det är intressant. Konstaterar att jag verkligen inte tycker om att få huvudvärk efter att äta socker och funderar på hur jag ska göra i jul med mat. Sparkade mentalt ut mig på en löprunda efter jobbet idag och det var skönt och roligt. Röra på mig, så väl jag behöver det, både psykiskt och fysiskt och på alla möjliga sätt. Harta visade mig ett par yogaövningar för höfterna och jag vill sjunga lite halleluja varje gång jag har gjort dem - den låsta känslan som jag brukar ha i höfterna håller långsamt på att släppa. Det är FÖR JÄVLA SKÖNT!

Jag är lite kär i Budjis musik, i den mjuka, småkyliga höstluften som är ute på mornarna och himmelen med vit-rosa dismoln. Jag önskar jag hade mer tid för dans nu än jag har.

Inga kommentarer: