fredag, september 16, 2011

Lite knepig torsdag.

00:13

Harta och Stor Bror var här en snabb sväng för att ordna med hennes uppehållstillstånd - nu får hon stanna här till och med i januari och är: "not an illegal alien no more!" Hurra för det! :)

Den här torsdagen känns som den har varit lite knepig. Jag kan inte riktigt säga varför, jag har bara haft en oförklarligt nervös och orolig känsla i magen flera gånger idag. Det kan vara morgondagens statistikpremiär som spökar, eller fjärilar som inte vill lägga av, eller bara nåt annat. Jag vet inte.

Jag behöver inte jobba på söndag. Jag har dåligt samvete för att det känns som jag sviker och att jag borde jobba, men mest av allt har jag dåligt samvete för att jag är så glad och tacksam över att slippa åka dit. Jag känner mig hemsk och var tvungen att skicka ett sms till Gabs där jag bad henne: "Säg att jag inte är en dålig människa!" Det tyckte hon inte, hon tyckte det var bra gjort och att jag skulle ägna helgen åt att vila upp mig, för snart skulle jag få bära tusen flyttlådor åt henne och Smörgåsen.^^ Under kvällningen har det dåliga samvetet börjar vittra bort lite och jag njuter nästan ohämmat av tanken på en helt tom, lång, ledig söndag där jag kan sova ut på morgonen och dessutom har en freakin' awesome vogueingklass att se fram emot på eftermiddagen.

Apropå dans tränade jag på Twisted idag. Det kändes som det gick uselt. Jag fastnade i tre steg och kom liksom inte ur min lilla safetybox. Sen blev jag förbannad och försökte flippa ur lite grann de sista låtarna - det gick sådär, men i alla fall inte sämre. Om något kändes positivt så var det i alla fall att jag lättare hittar till min inre diva när jag kör vogueing. Yes, jag har ett alter ego. Yes, hon har ett namn. Jag börjar ta min mer FAB sida på allvar. Det här är så utvecklande och häftigt att jag vill hoppa upp och ner ibland. Hoppas på att hinna träna lite imorgon också, men det är tajt med tiden. =/

Apropå att lägga pengar på sig själv försökte jag beställa makeup från Everyday Minerals, men det fuckade upp sig totalt när jag skulle berätta vart de skulle skeppa min order. SUCK, när jag för en gångs skull får tummen ur. Hoppas på att kundtjänsten är hjälpsam och bra.

Vad gör jag uppe nu?
Jag kommer hata mig själv imorgon för att jag inte gått och lagt mig i tid.
G'night.

Inga kommentarer: