fredag, september 16, 2011

En lång fredag.

22:32

Helg.
Nu är det officiellt helghelghelg!

Hela den här dagen har gått i ett. Eftersom jag skulle jobba ikväll, så passade jag på att utnyttja en av mina jobbförmåner och stack ut på en löptur strax efter klockan 14. Solen sken och det var ljuvligt höstkrisp i luften och jag kände i hela kroppen där jag satt framför dator - jag måste ut. Jag måste ut och röra på mig, bli muskeltrött, känna att kroppen har arbetat om jag ska jobba ikväll också. Sagt och gjort - lånade farfars löparskor, en t-shirt och så ut i solskenet och upp på Safjället. Precis när jag vek in under trädkronorna var det som en våg av härligt höstig skogsdoft slog emot mig och det kändes nästan som att dricka luften. Lite magiskt.

Benen fick gå lite i det tempot som de ville - jag var bra trött sista biten hem. Sen dusch, ombyte och in till stan för att träffa Fröken och köpa linne till imorgon. Imorgon, när bästa Silversystrar har releasefest för sin skiva "Mellan rim och rådlöshet" på Jazzhuset och jag är där och har peppat för det sen jag fick reda på att de skulle släppa... det vill säga sen innan sommaren. Den som väntar på något gott, eller hur? ;P Åh, det var fint att se henne igen!

Efter att vi hookat upp, en snabbis in på mataffären och sen iväg på jobb. RIK-Alingsås i Lisebergshallen och jag kände mig bra ringrostig, men är Chefen nöjd är jag nöjd. Han var nöjd. Hemskjutsad av farfar och efter lite pyssel i köket kvällsmat och jag börjar varva ner och märka av hur trött jag är. Typ toktrött. Hej sängen, jag har längtat efter dig!

Inga kommentarer: