torsdag, september 22, 2011

Bumps in the road.

15:16

Jag är mer eller mindre allergisk mot när mitt schema går i ett-ett-i ett. Det finns få saker som stressar mig så mycket om att veta att jag har i princip varje klockslag planerat för de kommande dagarna/veckan. Vi är alla olika och vissa tycker det är tryggt och bra när det är så - i slutändan blir jag vrålstressad trots att jag gör allt jag kan för att chilla ner. Jag ser det lite som ett domino och om någon bricka tas bort eller det blir knas på något sätt, så pajar hela grejen och det blir kaos. Det är ett ganska dåligt tänk och sätter sig främst på sömnen, eftersom jag inte kan somna när jag ligger och försöker planera och komma ihåg allt jag behöver göra nästkommande dag.

... vilket ledde till att jag var vrålstressad när jag och MASSA packning klev på tåget till Staden Ingen Behövde i den regniga onsdagsförmiddagen. Jag kurade ihop mig i sätet, drog jackan över mig och började Operation Varva Ner. Jag satte mig helt enkelt och stirrade ut genom fönstret ett tag och när det blev tråkigt läste jag. Min favorit-stirra-ut-genom-fönstret-sträcka är när tåget kommit en bit ut från de mer bebodda delarna och åker ett tag mellan två sjöar - det spelar ingen roll om det är solsken eller regnoväder, det är ruskigt vackert ändå. Och så andades jag. La händerna på magen och tänkte "Iiiiiin.... uuuuuut" tills axlarna började åka neråt. Sen var jag framme och hängde hos alla coola CoffeeStainStudio-människor innan jag, Harta och Stor Bror drog hem och gjorde kantarellpizza med chiliost och kollade på film.

Jag sov väldigt oroligt, drömmande konstiga drömmar och vaknade ofta, på helt fel sida dessutom. Jag försökte att springa bort det, men det funkade inte riktigt. Tur för mig är det så mycket bra människor på Stor Brors jobb att allt är bra igen nu. Det blåser som attans och jag och Harta ska försöka sneak:a åt oss ett hörn på en dansskola så vi kan dansa. Ikväll står ytterligare en pizzakväll (vad kan jag säga, jag är en epic pizzamaker!) och baka kanelbullar på agendan. Lugn och ro, kärlek och en bättre natt. Yepp.

Inga kommentarer: