söndag, augusti 21, 2011

Söndagmorgon.

11:09

Soundtrack: Zacke - Söndagsmorgon

Hemma i Föräldrarhemmets trygga hägn. Persiennen har tydligen ramlat ner i mitt gamla rum, så jag väcktes av massa morgontidigt solljus. Kurade ihop mig till en liten boll, drog täcket upp till öronen, vände på mig och somnade om. Tryggheten. Den där mjukheten i kroppen när jag är nervarvad och harmonisk.

Jag vaknar ganska tidigt nuför tiden. Antar att jag är inkörd i jobbsvängen med att gå upp vid sju - lite tråkigt eftersom jag tycker det finns en viss charm i att sjusova mig fram till klockan 10-11. Det är rätt OK ändå. Jag småpysslar i lugn och ro, dricker te och målar om mina naglar. Ostressar. Färgen flagar av ganska fort vilket märke jag än har, men jag blir glad av att färgklickarna.

Sitter nerhasad på en köksstol, frukost för inte så länge sen. Stor Bror agerar Världens Bästa Datatekniker och håller på att få mitt inspelningskit att fungera. Telefonsamtal till och experthjälp från Ljuden igår innan saker och ting började pillas på, för att slippa gör-om-gör-rätt. Nu blir det rätt från början och jag är evinnerligt tacksam mot dem båda. Irritationen över att ha grejer för inspelning, men inte kunna använda dem för att jag är tekniskt obegåvad (eller ovan) har bara stigit ju mer material jag skrivit och ju mer tid som har gått. Nu ska det fucking finally bli något av det - hurra hurra! :D

Resten av dagen- IKEA-besök med Stor Bror och mor. Dansjam i Göteborg. Laga mat och pyssla inför nästa vecka. Njuta lite extra av sensommarsolen.

Inga kommentarer: