onsdag, augusti 31, 2011

Mitt i veckan.

16:45

Jag konstaterar återigen att det är med att jobba med datorer inte riktigt är min grej. Konstaterar samtidigt att jag gladeligen står ut med det, eftersom ekonomisk trygghet står högt upp på listan över saker som jag uppskattar. Å ena sidan, å andra sidan. Jag kommer att skaffa mig ett roligt jobb sinom tid, just nu är jag nöjd med att ha ett jobb.

Den senaste timmen har det mesta krånglat och varje gång jag sett texten "Programmet svarar inte" har jag känt irritationen blixtra till genom kroppen och fått mindre impulser att skrika: "JAMEN DET SER JAG VÄL!"... men hittills har jag behärskat mig. Heja heja. ^^

Det känns som den här veckan har gått väldigt fort. Både måndag och tisdag var bra dagar, med mycket att göra, men inte för mycket. Det har funnits tid till både kramar och sömn. Mesta lyckorusen har jag fått av dansen och när Stor Bror ringde i måndags och berättade att han och Harta kommer på Göteborgsbesök på fredag. Vi ska ut, dansa och ha kul (WOHOOO!) och på lördagen ska jag jobba, sen hämtar de upp mig och jag sover i bilen tillbaka hem till Staden Ingen Behövde och så fortsätter kalasandet där. Där har ni recept på en riktigt bra helg!

Igår tog jag igen NYC för Twisted D och insåg (smärtsamt tydligt) att jag inte alls är i lika bra form som innan sommaren. Hallå mina benmuskler, vart har ni tagit vägen?! En bussresa senare var jag på Groovy's klass och hade partykul i en timme - jag misstänker att både måndagar och tisdagar kommer bli favoritdagar! :)

Eftermiddagen ska spenderas dels hemma, dels i löparspåret och dels i Föräldrarhemmet... och nu är arbetsdagen slut! :)

Inga kommentarer: