torsdag, augusti 25, 2011

It's music babe.

10:15

I söndags satt Stor Bror (aktiv) och jag (positiv supporter) och försökte få igång mitt inspelningkit. Efter två timmar hade vi gått från att inte ens kunna öppna programmet, till att få allt att funka, bortsett från att det inte gick att lyssna på inspelningen. Där gav vi upp för dagen och istället för att vara gråtfärdig av frustration, var jag istället väldigt optimistisk och fylld med tillförsikt inför framtiden. Lite letande på forum, lite Youtube-tutorials, eventuellt ett samtal och besök till min ljudaffär och sen är jag nog i hamn och kan börja spela in mina grejer. Woopido. :)

Igår av "avslutade" (det finns alltid nåt att pilla på) den låten som jag jobbat med de senaste veckorna, rotade lite efter ett passande beat i mp3n och körde igång. Gillar det jag hör, gillar hur det känns. Har varit helt insnöad på att skriva lovesongs ett tag och jag tycker det är svårt att få till utan att det blir klyschigt och sockersött, men den här känns bra. Den är fortfarande såpass ny att jag blir nervös när jag tänker på att visa den för någon, men så är det med allt nytt jag skriver - jag behöver processa det själv ett tag innan det tål kritik. Funderar seriöst på att göra en fulinspelning och skicka till Fröken för lite feedback. Är det någon som jag klarar av anmärkningar från så är det från henne. Åh, hiphopklassen. Rapmåndagar. Jag saknar det.

Jag mår bättre idag, kroppen känns inte alls lika motsträvig som den gjorde igår. Det var ju det jag sa, föräldrarkärlek kan bota nästan vadsomhelst!

Inga kommentarer: