tisdag, augusti 02, 2011

Glad trötthet.

19:48

Efter nästan två dagar hos Stor Bror konstaterar jag att jag borde åka bort lite oftare. Jag kan inte göra något när jag är hemifrån. Inte så som jag kan göra när jag är hemma - städa, handla, laga mat, pyssla hit och dit med något som behöver göras. Jag kunde inte göra så mycket mer än att slappna av och göra saker som jag inte behövde göra, men faktiskt ville. Jag bakade knäckebröd och mitt sjusovarbröd, strosade på stan och hängde hela dagen med Harta. Vi gick till kontoret och "störde" de hårt arbetande pojkarna, bestämde planer för kvällen och allt var så himla skönt. Avslappnat och okomplicerat, med fjärilar i magen. Det är ingen dålig kombination.

Jag somnade halv fem imorse. Följdaktligen är jag stört trött på jobbet och vill inget hellre än att dagen ska ta slut så jag får åka hem och lägga mig. Tur för mig är det en glad trötthet, en sån där jag går omkring och småler.

Imorgon tänker jag ha en effektiv dag. Jag är inne i ett kreativitetsflow som heter duga och håller som bäst på att göra planer på att göra om i hallen och köket hemma. Utled på de fulgula köksluckorna och ännu fulare handtagen. De ska bort! Sen fick jag en snilleblixt till hallen, beställde en ny matta och är på jakt efter snygga stadskort. Och avslutningsvis så vill jag bara rensa ut lite. Det känns som jag har så himla mycket grejer liksom. Rationalisera bort lite och förvara det som är kvar bättre och snyggare. Yes, jag tror på min lägenhet. :)

Inga kommentarer: