tisdag, augusti 09, 2011

Förra veckan var intensiv och fin.

16:18

Det känns som förra veckan bara försvann. Tre intensiva jobbdagar och sen var det torsdag kväll och jag åkte med Pappa, Lillebror och Guldlock till Sommarstället för årlig kräftvecka med hela släkten. Tre hela dagar fulla av ledighet, blåbärsplock, barfota nästan dygnet runt och trots lite kinkigt väder kunde jag spendera tid både på bryggan och i sjön. Upp kvart över sex och vittja burar, yrvaken och lycklig. Lördagen var en orgie i kräftkalas och söndagen var ganska slö och avslutades hemma hos Stor Bror, där jag bjöd honom och Harta på nyplockade, stekta kantareller på macka innan jag kröp ner i soffan och sov som en sten.

Denna veckan är min sista arbetsvecka på hemtjänsten. Det känns lite tråkigt, jag har trivts väldigt bra där. Jobbar kväll alla dagar utom lördag och nästa vecka ska jag hjälpa pappa och farfar. Skönt att veta att jag har jobb ett tag framöver, jag stressar upp mig alldeles för lätt och mycket över icke-existerande pengar.

Jag mår. Alla känslor mår jag, men inga särskilt jobbiga. Det var mycket i huvudet när jag var på Sommarstället - jag minns så tydligt hur överjävligt dåligt jag mådde vid den här tiden förra året. Det är som fantomsmärtor, inte på riktigt men jag minns ändå så tydligt hur det kändes. Och nu, nu har jag inte haft såndär riktig ångest på flera månader. Jag har skrivit det massa gånger och kommer säkert göra det igen, men det är helt fantastiskt. Det känns som jag har fått tillbaka mitt liv. Och för första gången på jag-vet-inte-hur-länge så har jag fjärilar i magen. Det är nytt och underligt och lite smått läskigt, men spännande och roligt också. Och fint. Jag är glad åt det.

Nu ska jag cykla iväg till jobbet. Snälla, låt bli att regna på mig idag/ikväll!

Inga kommentarer: