onsdag, juli 20, 2011

Strejk!

13:34

Igår var en rätt vanlig dag - jag hade en chill joggrunda innan frukost, var iväg och plockade bär och rabarber i Bus föräldrars trädgård (halleluja! 2,2 kilo rabarber!), åkte till farmor&farfars hus, stoppade i mig mat och drog iväg till jobbet. Framåt kvällen blev jag tröttare och tröttare och var helt slut när jag äntligen kommit hem och i säng.

Imorse tog min kropp ut strejk och jag är fortfarande jättetrött och har alldeles ont i muskulaturen i benen. Men va? Efter ett telefonsamtal för att kolla upp varför jag inte får mina provsvar (läkaren på semester - borde jag ha gissat...) där jag började gråta av ren frustration efteråt, fattade jag vinken och ringde till jobbet och sjukanmälde mig. Ingen blir glad om jag försöker låtsas som regnar om jag mår såhär, allra minst jag. Det där med att inte ha någon energireserv för att hantera vad som händer är ett tecken jag lärt mig lyssna på - då är det något som inte är OK. Då är det bättre att stanna hemma och vila.

Jag ska strax göra dagens kraftansträngning och ta mig iväg och handla mjölk... sen blir det nog inte så mycket mer gjort. Och vet ni vad? Ibland så räcker det. :)

Inga kommentarer: