tisdag, juli 05, 2011

Natti natti?

10:14

Söndagen spenderade jag som bekant med att mycket effektivt göra ingenting. Efter fyra dagar på ett nytt jobb med massa information, kom-ihåg, ovana situationer och allmänt mycket nya grejer kom kroppen ikapp mig och var helt död. Herrejisses vad trött jag var. Sen misslyckades jag att gå och lägga mig i tid på kvällen (snarare runt 23 istället för 22), vaknade jättetrött på måndagsmorgonen halv sju och gick till jobbet. Under dagen konstaterade jag minst tio gånger att jag får inte slarva så mycket med att sova. Allt blir jobbigare än vad det borde vara - det är svårare att få maten att funka, lättare att gå in i tankeloopar och jag har varken lust eller energi att träna... och när jag inte tränar får jag svårare att sova. Ni ser? Ingen bra cirkel.

Igår tog orken slut någonstans runt halv fyra - tack och lov var det inget att göra på jobbet sista halvtimmen. Väl hemma fick jag i mig en kopp te och däckade ihop på soffan i en halvtimme innan telefonen väckte mig och meddelade att det var dags att bege mig iväg till Twisted för att låna en bit lokal att träna i. Hur kul det än är att dansa tog det emot något alldeles otroligt mycket att resa mig från soffan och cykla iväg... men iväg kom jag! Tränade hype i 45 min, sen lite fys&rehab på det och därefter bara lite diva-stil. Sen var jag nöjd och helt slut igen. Lady Hickups kom och lånade Kenny(tvättmaskin) en sväng på kvällen, vi pratade lite skit och jag gjorde dagens sista kraftinsats när jag diskade och plockade in rena kläder - sen låg jag i sängen strax efter kl. 22.

Sovit 9 timmar, var ändå rätt väck när jag gick till bussen och behöver nog en sån natt till för att komma i fas igen. Tur för mig jobbar jag hos pappa&farfar idag och gör mest saker jag är van vid att göra.

Åh, imorgon kommer finaste Stor Bror hem till stan, hurra! <3

Inga kommentarer: