söndag, juli 10, 2011

Jag har glömt hur en är ledig!

14:29

Sen jag skrev sist har jag varit väldigt duktig med sovtider, med resultatet att jag har mått och känt mig mycket bättre. Dock var det med ett leende på läpparna jag slutade jobbet i fredags och kastade mig huvudstupa in i en helt ledig helg. Jag hade högtflygande planer när jag satte mig på spårvagnen om att både städa, diska och laga mat innan jag gick och la mig... men efter att ha varvat ner med lite kärlek och en kopp te hos farmor&farfar så upptäckte jag att jag var bra mycket tröttare än jag först trodde och tog tacksamt emot erbjudandet om att bli hemskjutsad i farfar-taxin. Kvällsmat köpte jag på Hemköp till och med!

Gårdagen var sol och bad vid havet med Lady Hickups och Mr. - lite senare på eftermiddagen fick jag dansa av mig lite energi på Twisted och sen tog vi bilen till Föräldrarhemmet där jag misslyckades så fatalt med att vara grillmaster att jag inte ens fick igång grillen. Fail, i ordet vidaste mening. Ugn, spis och fantastiskt sällskap räddade kvällen, som blev den trevligaste på mycket länge.

Idag har jag har jag intervallsprungit 5an i Skatås med Lady Hikcups och Mr. och sen bestämde jag att det var dags för en dejt med mitt badkar. Den här helgen har varit lite konfunderande - jag har haft chokladcraving som inte varit av denna värld (det är i och för sig inget ovanligt med det :P) men vad som är riktigt konstigt är att jag inte mår dåligt. Igårkväll hade Lillebror och Guldlock varit på Liseberg, vunnit godis upp över öronen och delade frikostigt med sig (fina!). För mig är det fortfarande helt konstigt att kunna äta massa godis en, två kvällar i rad och inte ha ångest efteråt, varken på kvällen eller nästa morgon. Eller få tvångstankar om att äta extrem-nyttigt kommande vecka för att "väga upp" eller att måste-träna. Det är helt sjukt och alldeles alldeles underbart. :)

Annars är jag lite villrådig eftersom jag fortfarande är ledig och inte har något att göra.
Eh, jag vet inte vad jag ska göra. Läsa en bok?

Inga kommentarer: