torsdag, juni 23, 2011

Sommarjobb, hurra!

21:06

Idag är torsdagen då jag har fått sommarjobb. Min intervjuperson ringde mig imorse och berättade att de ville anställa mig som vikarie - jag stod och studsade upp och ner och fifflade genast bort mitt inbokade möte på Arbetsförmedlingen. Det är nämligen helt legitimt att utebli om en ska ha möte med en arbetsgivare istället.

Så jag var på möte för lite mer info och skriva på papper och fråga lite frågor kl. 11 - sen ringde jag mamma, pappa, farmor&farfar och mormor&morfar och bubblade ur mig mina goda nyheter. Alla blev jätteglada. Jag börjar redan nästa vecka. Åh, hurra!

Efter alla telefonsamtal toppade jag min förmiddag med att hämta "Kärlek, oliver och timjan" som jag beställt från Röde Orm antikvariat i Haga och möta upp Lady Hickups på stationen för lite fika innan hon åkte iväg till Gnällbältet och sin Mr. över midsommar. Då åkte jag till föräldrarhemmet och sydde en matpåse till mamma. Och dog. Nej, inte riktigt, men i det tysta, trygga huset var det som all spänning efter att (mer eller mindre latent) ha oroat mig för pengar och jobb släppte. Som när luften pyser ur en uppblåst ballong. Jösses, vad trött jag är och har varit sen typ klockan 16. Fast inte på ett ledset sätt, bara utpumpad och trött. Lättad, heter det nog.

Så, jag har bara tagit det lugnt ikväll och tänker gå och lägga mig nu.
Midsommar imorgon! :)

Inga kommentarer: