onsdag, juni 15, 2011

Mitt i veckan.

13:19

En mindre rolig sideffekt av att träna konstant och aphårt på inte alltid optimala underlag i en veckas tid var ett svullet och stört smärtande högerknä igår. Jag kände mig otroligt gnällig, men det gjorde förbaskat ont. Jag gick så lite som möjligt, knaprade Voltaren, hade Voltarengel på och strax innan läggdags fick På Riktigt mig att (via Facebook) lägga ispåse (egentligen en påse frysta kikärtor) på knäet. Det gjorde susen, idag mår knäet mycket bättre. En vilodag till och sen lite stillsam träning veckan ut, jepp.

En annan lustig effekt av den gångna veckan och den hysteriska måndagen var att jag inte åt riktigt optimalt i måndags och kroppen svara med att vara jättehungrig typ hela dagen igår. Mycket underligt och för mig rätt jobbig känsla... men jag hanterade det ganska bra. Ingen panikångest, de känningarna jag fick motade jag ner med logik, perspektivtänk och min matdagbok. Idag är kroppen och hungerssignalerna som vanligt igen och jag jobbar med efterdyningarna. :)

Igår blev jag även officiellt arbetslös och skrev jag in mig på Arbetsförmedlingen - det gick förvånansvärt smidigt, tack och lov. Idag ska jag dit på föreläsning om hur en skriver CV, ringa kontakter och fick bekräftat att jag följer med pappa&farfar till Danmark på fredag. Heja heja!

Inga kommentarer: