tisdag, juni 14, 2011

Det här är bara början.

08:30

OK, så jag inleder min nyvunna ledighet med att vakna klockan 06:13.
Det var ju inte riktigt som planerat, nej. Men hey, jag är ju ledig, så vad gör det egentligen? :)

Igår var... ja herregud.
Igår var fantastiskt och hysteriskt och alldeles, alldeles underbart. Jag hann både börja gråta helt uppgivet (för att jag var sjukt stressad och nervös och höll på att inte få genrepa min rap) och studsa omkring helt överlyckligt, stolt och glad för att jag och min älskade klass är så jävla grymma. Det var tvära upp- och nergångar i humöret - med ständigt närvarande pepp och stöd från de andra. <3

När allt showande var slut igår och soultrain:et var i full gång skuttade jag fram till Eva och fick en lång kram. Hon tittade på mig och sa: "Det här är bara början, eller hur? Det känns verkligen som man fått vara med om något speciellt ikväll."

Ja. Så känns det.
Igår var helt min arena. Inte för att jag gjorde saker jag var bra på, utan för att hela kvällen handlade om hiphop och det är min kultur, min kultur ända in i hjärtat. Break, rap, graffiti, fet musik från en DJ. Idag är kroppen trött, men jag har så mycket energi som ligger och bubblar under ytan. Hiphop är inget jag väljer att lägga fritid på längre - det är en del av mitt liv. Så ja, det här är bara början.

Inga kommentarer: