måndag, maj 23, 2011

Jag vet. Jag vet inte.

14:07

Jag vill inte. Jag vet inte riktigt vad, men den överhängande känslan idag är att jag verkligen inte vill. Jag är trött och har ont i huvudet, jag är seg i kroppen, jag har ont i höger knä och handled. Vi ska filma avslutningsfilmen idag efter skolan och jag fasar. Jag vet inte om jag kan. Jag har inte tränat tillräckligt för den. Jag är hungrig och mätt samtidigt. Fy fan för den här dagen.

Jag vet två saker jag vill göra - springa med mamma eller vara med Gabby. Innan dag är slut kommer jag ha gjort något av det och må mycket bättre, men just nu avskyr jag allt.

Jag orkar inte vara positiv idag. Hade en diskussion om det i helgen - idag ska en alltid vara glad och positiv och om en inte skulle vara eller känna sig så en dag, så ska en sträva efetr att bli det. Jag förstår tanken bakom det - det är väldigt destruktivt att gå omkring och vara sur och förbannad på allt. Men det kräver också att jag lägger aktiv energi på att ändra mitt förhållningssätt och jag har inte den energin nu. Nu är jag bara arg på att jag har ätstörningar och att det fuckar upp mitt liv.

Jag vet. Jag vet inte.
Jag går och sover en stund i en soffa nu.

Inga kommentarer: