onsdag, mars 09, 2011

Enveten all ära!

18:50

Ibland förbannar jag mig själv för att jag är så enveten. Imorse, till exempel, så hade jag kvällen innan bestämt att jag skulle ut på en löprunda. Fy vad motigt det var. Jag sprang 1 minut, gick 30 sek. Startar löpningen all over again, för typ tusende gången. Vad gör det? Huvudsaken är att jag inte kör på "Oooorka!" och struntar i det helt, tänker jag. Ute typ 25 min, sen in och duscha och iväg till skolan. Och kan ni gissa hur nöjd jag kände mig sen när det började vrålsnöa runt typ halv tio? Just det. Det är grymt att bli nöjd över att vara enveten i efterhand. :)

Igår hade jag semlafika hemma och hade Smörgåse, Gabby, Bus och Bumby hemma hos mig. Det var perfekt sällskap och nästan perfekt semla. Liiite mer kardemummasmak, så är jag fullständigt nöjd sen. Herregud, vad gott det är med något som en längtat efter i över en månad. I år ska jag testa hetvägg också. Ska ladda några dagar till för det och sen namnam.

Jag tränar groove framför spegeln hemma i hallen. Det känns akward ibland och bra ibland. Mer och mer bra. Like it. Nu är jag i Kärra för handboll och statistikjobb. Omfokusera!

Inga kommentarer: