torsdag, mars 17, 2011

DET GICK BRA!

16:56

Nu vill jag tala om för hela världen att jag sov i min lägenhet inatt OCH DET GICK BRA! Det är lustigt att det som är väldigt enkelt för en människa kan vara värsta utmaningen för någon annan... but then again så äro vi alla olika. Därför är jag jättestolt över mig själv just nu.

Igår var konstigt och lite läskigt, men inte på ett hemskt sätt. Mest ovant. Jag upptäckte att väggen vid sängen är väldigt vit och verkligen behöver lite beklädnad, och kom på att jag ska sätta fjärilar på väggen borta vid hattifnattlampan i hörnet. Innan på kvällen jobbade jag handboll med farfar i Liseberghallen, sen skjutsade han mig till lägenheten och följde mig till dörren (vi snackar alltså max 20-30 meter) och sa "Man vet aldrig vad det finns för skumma karlar ute." Det var så fint och omtänksamt, jag blev alldeles lycklig. Jag packade upp, preppade frukost, duschade och tänkte. På hur ledsen jag var sist jag var där och att det inte ens känns som samma rum. Att så väldigt mycket är bättre och på hela min familj och vänner och allt stöd och pepp jag fått och får hela tiden. Det var de tankarna jag höll i huvudet innan jag somnade. Ikväll sover jag hemma hos mamma och pappa igen, så får vi se när nästa gång blir. Tar det lugnt, har inte bråttom.

Idag - break, egenträning, hälsa på farmor&farfar och mer break. Imorgon ska Sweet N mörda oss i ett par timmar och sen är det FREDAGSLOCKING! med Lady Hickups. :) Min kropp är trött och kommer få vila på lördag. Då ska jag ha mysfrukost och bli knådad av Bus, sen träffa och krama Gabby. Kick-ass helg. Nu ska jag äta en macka och sen iväg!

1 kommentar:

Bella sa...

Va roligt att det gick bra och att du verkar ha hittat hem igen =)