torsdag, februari 10, 2011

Jävla stövlar och ladda batterier.

20:42
Jag vaknar fortfarande mitt i natten, men nu somnar jag om rätt fort i alla fall. Så förkylningen börjar sakta släppa taget - idag vaknade jag utan halsont! Jag har ägnat dagen åt att sy färdig kuddfodralen, ta det lugnt, ta en promenad i snöslaskyran, dricka te och öva inför open mic:en. Ladda batterierna med andra ord.

Innan jag skulle iväg till tåget för att träffa Funky på Twisted stoppade jag fötterna i mina röda, gosiga vinterstövlar och knallade iväg. I slutet på gången upptäckte jag att det läckte in lite grann i högra stöveln. Jag svor lite i huvudet, men tänkte att: "Det är ju inte så långt till tåget." 10 meter senare upptäckte jag att det läckte in ganska mycket, och dessutom i andra stöveln också. Men nej, det är ju inte så långt till tåget. 10 meter till kunde jag, mindre glatt, konstatera att bägge stövlarna läckte som ett såll. OCH att om jag skulle gå tillbaka och byta skor så skulle jag missa tåget. Så, jag fortsatte gå och ångrade mig mer och mer för varje steg. Väl framme på stationen var jag helt genomblöt och iskall om fötterna (vi pratar om en promenad på typ 4-5 minuter) och såpass förbannad att jag helt sonika drog av mig de äckelblöta, läckande stövelfanskapen, slängde i närmsta papperskorg och drog på mig mina inneskor. Fyyy katten.

På Twisted hade Funky och jag bestämt träningsdejt och det var en, för min del, lugn timma som jag tränade old school hiphop och njöt av att röra på mig igen. Fina grejer, jag har verkligen längtat efter att få dansa och har samlat motivationen på hög under veckan som varit. Sportlov nästa vecka och då är Twisted stängt, men jag tänker inte ligga på latsidan. Break, hiphop, house. I mitt vardagsrum om det så behövs, men förhoppningsvis kan jag och Funky slå våra mp3:or ihop, för det är bra mycket roligare att dansa ihop. :)

Inga kommentarer: