lördag, februari 19, 2011

Basementality battles, HELT GALET!

22:50

Galen dag.
Jag säger det igen - GALEN DAG!
Basementality battles, teambattle Okwerdz & Dizaster vs. Nils m Skils & Shazaam... helt sjuuuukt! Woah, jag tappar mitt ordförråd. :P

Andas.
Okej, från början.
Upp strax efter sju, åka tåg, sova på tåg, skriva bars på tåg, äta på tåg, gå av tåg. I Stockholm tog jag mig rätt snabbt till Södra Teatern och fick med en massa andra folk stå i en mil lång kö och frysa fötter och fingrar av mig för att komma in... men hey, det var lika för alla, så jag gnäller inte. Väl inne var det gratis garderob, men efter att ha spenderat senaste 20 minutrarna utomhus i typ -20 grader behöll jag jackan på. Passade på att knycka en plats nära scenen fort - har jag gått upp tidigt, åkt tåg i typ 5 timmar och frusit ska jag banne mig se vad som händer också!

Amazing event. Big up till Critical och Shazaam som anordnar, big up till alla som var med och var där och supportade. Battlen mellan Okwerdz&Dizaster och Nils m Skils& Shazaam var något av det tyngsta jag sett. Det har varit mycket snack innan om att Shaz och Nils inte fixar engelskan... men shit, de levererade! Stolt över att vara svensk. :) Okwerdz & Dizaster... wow, vilka killar. Jag skrattade tills kinderna värkte och applåderade tills händerna gjorde ont. Respekt till alla fyra! Ville aldrig att det skulle ta slut.

Pratade med lite folk efteråt. Från djupet av mitt hjärta glad för att alla jag pratar med är så ödmjuka och schyssta och (hittills) alltid tar sig tid för att byta ett par ord. Big inspiration! Frågade Okwerdz lite om kvinnliga MC:s i Grind Time och det finns. Nice. Kanske dags att få fram lite tjejer på svenska battlescenen också? :)

Nu är jag hemma hos mormor och morfar och blir ompysslad. Woh, har hypat upp mig igen genom att skriva om eftermiddagen. Galet. Ska försöka lugna ner mig och sova.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina rader om battlet synd man missade det helt.

Fummelfot sa...

What, gjorde du? Hemskt tråkigt, men jag hörde Okwwerdz säga att det ska bli en re-match och att de ska rappa på svenska då.^^ Vet inte hur sant det är, men förhoppningsvis händer det igen! :)