onsdag, februari 23, 2011

Ännu segare.

19:48

Om mina ben var sega igår är hela jag seg idag. Herregud. Efter att ha bråkat med en dator i 2 timmar utan synligt resultat sista lektionen var jag gråtfärdig av ilska, grinig och trött. Trött i huvudet och trött i kroppen. Helst av allt ville jag bara åka hem, göra en kopp te och krypa ihop isoffan för att sen inte röra mig något mer under kvällen, men på något sätt lyckades jag i alla fall sätta mig på bussen till Twisted. Där fick jag en varm kram av Nina och när jag väl hade värmt upp och kommit igång så steg humöret och kroppen gnällde inte märkbart. En dryg timmes träning och jag är väldigt nöjd med mig själv.

Nu, en halvlek inne i RIK-Alingsås i Lisebergshallen med farfar är jag däremot skitslut. Alltså verkligen jag vill bara sova. Jag dör lite varje gång jag behöver gå uppför trapporna (som är lite extra höga så det precis blir alldeles för jobbigt) upp till vår statistikhörna.

Och så är det break med DJ Foolish imorgon. Yeha. :P
Jag behöver verkligen mina 8 timmars sömn inatt. Hittills har jag hållt rätt bra på att gå och lägga mig kl. 22... bortsett från igår när mamma, jag och Gabs åkte på äventyr mitt i natten för att gå på starten av bokrean. :)

Inga kommentarer: