måndag, februari 28, 2011

Och nu är jag on track igen.

12:50

Jag upptäckte nu att det har varit så full rulle ända sen i onsdags att jag inte hunnit skriva. Hoppsan.

I fredags hade klassen bestämt att vi ska ha Twisted Twins att hålla fredagsklasserna 3 veckor framöver. I love it. Jag blir glad och lycklig och frustrerad och inspirerad och skitförbannad i en salig röra av deras klasser. Och mest bara glad av dem. Efter att ha nött teknik i 2 timmar åkte jag hem till Bus och tinade upp mig i hennes badkar innan vi åkte och handlade mat som resulterade i en fantastisk smörgåstårta och banana split i kopp, ackompanjerat av "The black swan". Sen bestämde jag mig för att jag inte orkade åka hem, blev nerbäddad i soffan och sov som en sten. :)

Lördagen var the day då vårat arrangemang Fresh Jam skulle gå av stapeln. hela dagen var en virvel av saker att göra och tänka på och fixa och springa runt. Men wow. Wow, så bra det blev! Vi fyllde lokalen till max - OCH det stod en kö med folk utanför som ville in! Jag har inte lyckats smälta det än. Vi har fått så mycket cred att jag har hybris. :) Jag kom hem typ halv ett och kl. 2 hade jag varvat ner tillräckligt för att kunna sova.

Söndagen startade jag med att sticka ut och springa min 30-minutersrunda. Den stackars löpningen har verkligen fått ligga back till förmån för dansträningen... men så är det. Jag springer när jag hinner och har ork, så blir det. :) Dagen innehöll ett besök på Betongfighten 2, som Skill Bill anordnade i ett gammalt parkeringshus i skogen typ vid Konstepedemin, sen åkte jag ehm till farmor&farfar och tinade upp mig. Fy katten vad rått och kallt det var ute igår! Dagen avslutade jag på Twisted, med att göra min i särklass sämsta dansklass för året. Ingen kroppsdel ville fungera ihop. Arg och frustrerad, vissa dagar funkar det bara inte. Bryta ihop och komma igen.

Nu är det måndag och jag har temadag i skolan. Sjukt opepp. Valde film första passet och sov hela tiden. Hejsan högstadieengagemang? Jag orkar inte. Jag sitter mest av tiden här idag.

1 kommentar:

Louice sa...

Lyllos dig som har underlag som går att springa på. I min skog där jag brukar springa går det inte ens att gå än för där är bara hårdpackad och blank is. Men jag är springpepp!
Kärlek <3