onsdag, januari 26, 2011

Tråkonsdag, men tisdag var fin.

13:14

Onsdagar är den tråkigaste dagen i veckan. Då är det ingen dans på schemat och mest massa prat i skolan och ingen verkstad. Dessutom tycker resten av klassen också att onsdag är segt, så energinivån är inte på topp precis. Och så är det sol ute. Oj, vad jag vill skolka.

Igår kändes det som det var det dans hela dagen, men det var lite annat också. Jag startade i Skövde från Stor Brors soffa, hade en problemfri tågresa för att mellanlandade på prattid hos ungdomsmottagningen. Nu känns det inte längre väldigt jobbigt att gå dit, för jag gråter inte längre 85 % av tiden som jag är där. Jag tänker fortfarande mycket och är lite som överkänslig för mina känslor och hur jag reagerar, fast på ett bra sätt. Mer som att jag lägger märke till mycket vad som ligger bakom att jag reagerar som jag gör och förstår det. Det är helt fantastiskt att ha en tid i veckan där jag kan ta upp sånt som loopar i skallen och faktiskt kunna reda ut det. Jag hittar pusselbitar till mig själv.

Sen åkte jag till Twisted och hade en fin och bra houselektion fram till 15.20. Efter att vi dragit igenom koreografin sista gången la jag mig enr på golvet och flämtade. En dusch senare var jag påväg till Angered och KulturATOM för att kolla om jag skulle få träna break där på tisdagar framöver... men det gick inte. =/ KulturATOM är en ungdomssatsning och eftersom gränsen går vid 20 är jag väldigt definitivt inte ungdom med mina 24 år. Damn it.

Avslutade kvällen i stan med mysfika och babbel med Lady Hickups. <3
Gick och la mig endast 22.25. Tidigare än vanligt, heja mig!

Inga kommentarer: