söndag, januari 23, 2011

Slut på finhelg.

22:53

Helgen har varit fina dagar. Fredag var mys, lördag åkte jag med Lady Hickups hem till hennes föräldrar och firade henne med en dags för tidig födelsedagsmiddag och sov över. Morgonen därpå sällade jag mig till den tassande skaran som pysslade omkring i köket och väckte henne med skönsång, tårta och paket. Älskade hon, 23 år. Grattis!

Jag blev avsläppt på Ica Maxi och hade söndagens matshopping med mamma och när vi kom hem bakade jag två fluffiga sockerkaksbottnar till Lady Hickups tårtkalas senare på kvällen. Hade känslan av "Ut och springa! Jaaa!" under morgonen, men den dämpades all mer och mer ju längre dagen gick... så när sockerkakorna stod i ugnen drog jag på mig träningskläder och löparskor innan den hann försvinna helt. :P Den vanliga rundan på strax under en halvtimme i ett tempo jag inte haft på länge. Ingen kändes i låret där jag monstersträckte mig och höftböjarna som stramat lite under de senaste dagarna sa inte heller ett knyst. Lite fys och stretch på vardagsrumsgolvet avslutade passet som jag är grymt nöjd med att ha genomfört. :)

Jag har fått värsta cravingsen efter raw food den senaste tiden. Jag vill bara äta grönsaker och avokado och nötter hela tiden. Fresh fresh. Imorgon drar jag till Skövde på eftermiddagen för att köra statistik på de två matcherna där och passa på att träffa Stor Bror. Det blir livat värre. :)

Inga kommentarer: