torsdag, december 09, 2010

Hejdå Sverige, vi ses om ett tag!

08:45

Igår var min rygg helt förstörd. Jag hade träningsvärk som kändes som konstant kramp från korsryggen upp till skulderbladen och svor och grimaserade varje gång jag var tvungen att göra något som involverade att använda ryggmusklerna... det vill säga ungefär allt. :P Jag var och är ruskigt gnällig, fast inte på något seriöst tyck-synd-om-mig-sätt. Jag vill bara ha lite oförtjänt sympati. :)

Vi har satt upp ett mål inom klassen - minst en halvtimmes dansträning varje dag. Igår gjorde jag min halvtimme utomhus på gången vid radhusen medans pappa svor, pusslade och försökte leka tetris med tre enorma resväskor och fyra kabinväskor med bilens bagageutrymme. Jag tyckte det var hysteriskt roligt... men han uppskattade dte inte lika mycket. Det hela slutade med att en resväska blev urpackad och alla kläder instuvade i tre mjuka väskor. En ny resväska är inhandlad i Västerås. Hahaha. ^^

Idag kommer nog bli mest väntan och sitta still, så jag har inlett dagen med en halvtimmes joggning i ett tyst och snötäckt Västerås. Det var -6 grader och alldeles, alldeles underbart. Idag är sista gången jag ser snö på två veckor och imorgon kommer jag springa på en strand. Wow. Det har varit så långt borta jättelänge och idag åker vi till Thailand. :)
Hejdå Sverige, vi ses om ett tag! :)

Inga kommentarer: