fredag, november 12, 2010

I med en växel till.

23:32

Om jag var pepp inför Zerjons och Twisted T:s klass i onsdags kväll, så är jag om möjligt ännu mer pepp nu ikväll när jag har två klasser innanför skjortan. Det känns bara så himla rätt.

Jag tänker rätt mycket på vad jag ska göra när det här skolåret är slut. När det är sommar igen och jag inte har någon utbildning att gå tillbaka på eller börja när det blir hösttermin igen. Ja, det är klart att jag ska jobba. Med med vad? Och som det känns nu - med dans. Jag vill dansa själv, jag vill lära andra dansa, jag vill kunna arrangera saker som jag vill ska finans för mig och sprida dansglädjen. Spread the love.

Jag pratade med Twisted T idag efter lektionen och sa det: "Jag tror inte att jag kommer kunna jobba med dans på heltid, det inte är realistisk att tro det." och han sa "Jaså, du tror inte det?" och såg genuint förvånad ut, som om det där om realism och att jag inte skulle kunna det inte var något som ens existerade i hans värld. Hans förvånad min och den meningen ekar kvar i mitt huvud. Jag tycker otroligt mycket om honom för att han sådde det tvivlet, att jag är för snar att ta ner mina drömmar på jorden.

Men, en sak som är klar är att nu, nu när jag går i skolan och får betalt från CSN för att dansa på skoltid - om jag vill, vad jag än vill, måste jag ta vara på den här tiden. Gå in för det, träna och träna, knyta kontakter och helt enkelt ge järnet. Jag ser det tydligt och det blir nog ett jäkla slit. Ett underbart, härligt, svettigt och glädjefyllt slit. Imorgon ska jag ge mig ut på en försiktig löptur för att rehaba min monsterbristning i låret (som mår ganska bra nowadays) och dansa. Min nästa battle är daterad till den 26 november, på KulturATOM. Jamet öppna kl. 18, skulle tro att battlen börjar någon halv/timme efter det. Komsi komsi. ;)

Inga kommentarer: