söndag, november 14, 2010

Andrenalinenergi och ostkaka.


22:37

Igår åkte jag till Varberg för att gå på maskeradfest... utklädd till SuperMario! Jag var coolast på hela stället. =D Lagom lugn hemmafest, utan alkohol för min del, men det blev läskigt sent/tidigt - klockan hann bli typ 5 innan jag låg nerbäddad i en säng för att sova och inte somnade jag direkt heller.

(nynna SuperMario-melodin från Nintendo)

Så, med alldeles för lite sömn i kroppen har jag genomlevt dagen. Handlat mat med mamma & Stor bror (det är en av mina favoritsysselsättningar - matshopping med mamma på söndagar. :)), förberedd ostkaka till ostkakefikat som gått av stapeln ikväll och runt halv fem stack jag iväg till Twisted för lite extra träning innan Zerjons hiphopklass. Trött, med huvudvärk, men jag körde på rätt bra ändå. Fick break-tisp av Twisted D och sen var det dags för klass. Shit, vad hela kroppen var ovillig och inte ville vara med den första kvarten! Sen, sen lyckades Zerjon sätta på en grym låt och helt plötsligt körde jag järnet resten av klassen + 20 minuters övertid. It's like magic, jag fattar inte riktigt hur det går till. En fet låt och sen är allt dåligt som bortblåst - förvirrade tankar, trötthet, träningsvärk, huvudvärk, opepphet, dåligt humör, osv osv. Kanske bara för stunden, men den stunden är fri och fylld av glädje. :)

Idag är det ostkakans dag och jag tycker det är kul att fira saker (speciellt nu i mörkare tider kan en leta efetr saker att fira, bara för skojs skull!), så jag hade gjort riktig ostkaka och bjudit in till fika. Efter dansen kom Kombo, Gabs, Bus&Bumby samt Lady Hickups på ostkakefika, mys och prat. Awesome avslutning på helgen. Nu, däremot, har andrenalinenergin efter dansen lagt sig och jag ska gå och däcka i min säng.

1 kommentar:

Bella sa...

Va hade man inte gett för de där byxorna?! ;-)