onsdag, november 10, 2010

I am hiphop.

13:23

I måndags var jag sjuk hema. Igår var det bättre och jag masade mig iväg till skolan och såg på när de andra dansade hela dagen. Kvällen avrundande med skrivstuga med Fröken B som lyfte mig lite extra. Idag har vi DJ Foolish som pratar hiphophistoria. Vi har kollat film "The freshest kids" och jag vill dansa så mycket att det nästan gör fysiskt ont.

Jag vet inte vart jag ska göra av all den här kärleken till hiphopen som jag känner. Jag vet, det låter klyshigt till tusen, men det är så det är. Jag älskar allt. Rap, DJing, breaken och graff. Allt, in i mitt hjärta. Det jag vill är att graffa på väggarna i min lägenhet, skriva rap på alla kollektivtrafikresor jag åker på och dansa flera timmar varje dag. Öva freeze, toprocks, powermoves och hiphop tills jag är så bra jag kan bli. Sova gott på kvällarna. Jag blir lycklig bara av att tänka på det. :)

Nu ska jag återgå till att agera svamp och suga i mig all info jag kan få. Samtidigt ska jag bli frisk, för imorgon är det dans med Zerjon, på fredag är det Twisted T. Där ska jag vara med.

1 kommentar:

Bella sa...

det är ju det magiska med dans. Den tar över hela ens kropp och själ och lämnar inte utrymme till något annat :)